Gå til våre minnesider

Små og store minner

Når et menneske vi er glad i går bort, er det mange som ønsker å gi uttrykk for sine tanker og følelser.
Noen har kanskje ikke hatt mulighet å delta i gravferden, mens andre har noe på hjertet som de ønsker å dele med familien og venner.

Bellis Gravferdsbyrå oppretter Minneside til alle de som dør i våre kommuner – en nettside som enkelt kan administreres av de etterlatte. Her kan alle som ønsker legge inn sine tanker, hilsener og bilder.

Å få dele slike personlige minner og tanker, kan ha stor verdi når vi mister noen vi er glad i, og bli en mulighet for å bearbeide sorgen i fellesskap. 

Hva skriver man om på en minneside? 

Dette vil selvfølgelig variere fra person til person, men det trenger ikke handle om de store opplevelsene. I ettertid kan de små og nære minnene være de beste å huske, og å dele. Minner om samtaler, reiser, naturopplevelser og pussige episoder kan være gode å dele med andre. 

Opprettelse og bruk av minneside

Minnesiden kan opplyses om i dødsannonsen, på Facebook, i en e-post til dine venner og familie, eller på programmet som lages til gravferden. Dette kan avtales i sorgssamtalen vi har sammen før begravelsen.

Minnesiden på internett er et gratis tilbud til våre kunder. Familien kan velge å avslutte minnesiden etter en periode, eller å holde den åpen som et varig minne.

Gå til våre minnesider